Zorgverzekering Gezinnen


Zorgverzekering ouders

Bij veel zorgverzekeraars is het mogelijk om uw kind tot het achttiende jaar mee te verzekeren. Zorg er daarom voor dat u zo snel mogelijk na de geboorte van uw kind de verzekering afsluit. U weet dan zeker dat allebei goed zijn verzekerd. Dit is voor veel ouders het belangrijkste in het gezin. De meeste verzekeraars hebben hiervoor echter een bepaalde termijn na de geboorte opgenomen in de voorwaarden van het contract.

Het gebeurt vaak dat uw kind meeverzekerd kan worden in uw polis. De meeste verzekeraars bepalen echter dat uw kind tegen de laagste dekking meeverzekerd is. Dit kunt u terugvinden in de voorwaarden van het contract. Bekijk direct de beste zorgverzekeringen voor gezinnen in onze top 3 zorgverzekeringen voor gezinnen.

Zorgverzekering ouders afsluiten

Zoekt u een zorgverzekering waar zowel kind als ouder goed zijn verzekerd? Zorgverzekering Nederland heeft de beste zorgverzekeringen voor u samengesteld. Hierbij is extra rekening gehouden met de aanvullende verzekeringen, waardoor u en uw kind goed zijn verzekerd, zowel voor als na de bevalling.

zorgverzekering gezinnen