Zorgverzekering Zilveren Kruis


Zilveren Kruis Achmea is één van de grootste collectieve zorgverzekeraars van Nederland. Dit maakt de zorgverzekering van Zilveren Kruis tot een van de meest afgelopen verzekering van 2011. Voor 2012 verwachten wij dat dit niet anders zal zijn. Zilveren Kruis is onderdeel van het Achmea-concern. Hieronder vallen ook andere zorgverzekeraars en daardoor is Achmea marktleider op het gebied van zorgverzekeringen.

Collectieve zorgverzekering Zilveren Kruis

Door deze collectieve zorgverzekering profiteert u van hoge korting op de basispremie, uw aanvullende zorgverzekering en/of  tandartspakket. Deze korting kan oplopen en is afhankelijk van uw collectiviteit. Hiervoor heeft u een collectiviteitsnummer nodig. Als u deze niet kunt vinden, dan kunt u hiervoor de collectiviteitszoeker van Zilveren Kruis gebruiken.

De collectieve zorgverzekering van Zilveren Kruis biedt veel keuzemogelijkheden. Dit vormt een goede aanvulling op uw arbeidsvoorwaarden. Hiermee probeert zij de continuïteit van de organisatie te waarborgen en de arbeidsproductiviteit te verhogen. Op deze manier biedt zij consumenten  en hun gezinsleden de mogelijkheid om zich voordelig, goed en op maat te verzekeren.

Alternatieve geneeswijzen bij Zilveren Kruis

Zilveren Kruis Achmea heeft een speciale aanvullende zorgverzekering die een ruime dekking biedt voor alternatieve geneeswijzen. Hiermee is Zilveren Kruis uniek en vooruitstrevend.

De voordelen van Zilveren Kruis zorgverzekering:

  • Extra korting op uw premie
  • Basisverzekering al vanaf € 78,20** per maand
  • € 75,-* per nieuwe klant retour bij een aanvullende verzekering
  • Klantwaardering 7,6 (Klantenmonitor Zorgverzekeringen, 17 mei 2011)
  • Scherp geprijsde aanvullende verzekeringen
  • Nieuwe vergoedingen voor eerstelijns psychologische zorg
  • Zorgregelaar vanuit de aanvullende zorgverzekeringen
  • Verbeterde vergoedingen van orthodontie voor onder kinderen onder de 18 jaar, alternatieve geneeswijzen en –middelen, brillen en contactlenzen vanuit de aanvullende verzekeringen.
  • Een zorgverzekering assistent die u helpt kiezen bij de juiste zorgverzekering

Ook benieuwd wat uw zorgverzekering is bij Zilveren Kruis Achmea? Bereken direct uw zorgpremie!

zorgverzekering zilveren kruis