Zorgverzekering Blue


Zorgverzekeringen van Blue

Blue is onderdeel  van VGZ. Blue is een no-nonsense zorgverzekering. Zo profiteert u bij Blue van de extra voordelen van een grote zorgverzekeraar, tegen een heel scherp basistarief. Een ander voordeel van Blue is dat de keuzemogelijkheden bij Blue bestaan uit een basisverzekering en slechts 2 aanvullende verzekeringen. Bovendien is alles online geregeld. Makkelijk toch?

Voordelen van Blue

De voordelen van de zorgverzekering van Blue zijn, dat uw zorgverzekering dagelijks (op elk moment) opzegbaar is, uw zorgverzekering eenvoudig en makkelijk online geregeld is en dat u de keuze heeft uit 2 aanvullende verzekeringen. Blue maakt het u niet moeilijker dan nodig.

Doordat alles online is geregeld, bespaart u op papierkosten. En dit merkt u in uw premie, die daardoor extra scherp is. Gemakkelijk en goedkoop, dat is de zorgverzekering van Blue.

Extra voordeel bij de zorgverzekering van Blue

Zo kent Blue, omdat het onderdeel is van VGZ, extra ledenvoordeel. Met dit ledenvoordeel profiteert u van:

  • Eenvoudig recepten bestellen via een internet apotheek
  • Extra kortingen bij sauna’s en fitnesscentra
  • Extra kortingen op brillen en lezen
  • Eenvoudig producten bestellen via de VGZ-webshop
  • Een handige app (voor uw smartphone of tablet (iPad)) om kosten te declareren
  • Aanvullende informatie over ziektes en aandoeningen
  • Ondersteuning voor uw gezondheid, met het fit en gezond-programma

Zorgverzekering Blue afsluiten

Blue biedt u extra voordelen, als u op zoek bent naar een zorgverzekering die makkelijk en eenvoudig is, maar bovenal niet te duur. Blue heeft al een basispremie vanaf € 97! Als u benieuwd bent naar uw premie bij Blue, dan kunt u hier uw zorgpremie voor 2012 berekenen.

button zorgverzekering blue