Zorgverzekering Anderzorg


Zorgverzekeringen van Anderzorg

Als u op zoek bent naar een goedkope zorgverzekering, dan past de Anderzorg zorgverzekering het beste bij u. Niet voor niets is deze zorgverzekeraar al jaren een van de goedkoopste zorgverzekeraars. Wilt u niet teveel betalen, maar wel verzekerd zijn van goede zorg? Dan past de zorgverzekering van Anderzorg goed bij u. U heeft namelijk al een basisverzekering vanaf € 71,25 per maand. Bereken hier direct uw zorgpremie.

Goed verzekerd bij Anderzorg?

Misschien vraagt u zich af of u wel goed verzekerd bent, als de zorgpremie zo laag is? Daar hoeft u bij Anderzorg niet bang voor te zijn. Omdat Anderzorg onderdeel is van Menzis, profiteert u van de voordelen van een grote zorgverzekeraar. Bovendien is alles online geregeld bij Anderzorg, waardoor u niet hoeft te betalen voor extra papierwerk en onnodige administratie. Dat scheelt gedoe en dit zorgt ervoor dat de premie zo laag is.

De zorgverzekering van Anderzorg is door alle vergelijkingssites, ook Zorgverzekering Nederland, uitgekozen als de goedkoopste zorgverzekeraar van Nederland.

Extra voordeel bij de zorgverzekering van Anderzorg

Omdat Anderzorg onderdeel is van Menzis, profiteert u van extra voordelen. Zo ontvangt u als verzekerde van Anderzorg de volgende voordelen:

  • Anderzorg heeft afspraken gemaakt met vrijwel alle zorgverleners van Nederland. Zo heeft u optimale keuzevrijheid
  • Er zijn afspraken gemaakt met zorgverleners over de prijs en de kwaliteit van de zorg
  • Anderzorg heeft geen medische selectie. Dit betekent dat u altijd verzekerd bent van zorg
  • Keuze uit 3 verschillende aanvullende verzekeringen, voor jongeren, aanvullende tandartsdekking en aanvullende zorg voor brillen en lenzen.

Let op: Voor leden van Anderzorg, gelden de ledenvoordelen van Menzis niet.

Zorgverzekering Anderzorg afsluiten

Wilt u de goedkoopste zorgverzekering van Nederland afsluiten en bent u benieuwd naar uw premie? Bereken dan hier uw zorgpremie bij Anderzorg voor 2012!

button anderzorg