Zorg en Zekerheid


Zorg en Zekerheid Zorgverzekeraar

Zorg en Zekerheid is een redelijke kleine zorgverzekeraar. Dit komt doordat zij zich inzet op toegankelijke en betaalbare zorg voor iedereen. Omdat zij zich richt op de consument en haar regio, is deze zorgverzekeraar sterk in haar service. Bovendien kunnen zij op deze manier gunstige afspraken maken met zorgverleners. Dit biedt voor u dus weer extra voordelen. Voor u betekent dit goede en snelle zorg, extra wachttijdbemiddeling en een keuze voor uw eigen zorgverlener.

Zorg en Zekerheid basisverzekering

De zorgpremie van Zorg en Zekerheid bedraagt in 20212 € 108,45. In vergelijking met andere zorgverzekeraars is dit relatief hoog. Maar voor dit bedrag wordt uw kind tot 18 jaar meeverzekerd. Bovendien profiteert u nog van andere extra voordelen.

De voordelen van Zorg en Zekerheid zijn:

  • Zorg en Zekerheid is de eerste zorgverzekeraar die het aanbiedt om een tandartsvergoeding te delen. Wanneer u dus meerdere verzekerden hebt bij Zorg en Zekerheid, dan kunt u profiteren van extra lage tandartskosten.
  • De beste zorg dicht bij huis
  • Extra voordelen bij bijv. sportscholen
  • Een complete zorgverzekering; dus geen aanvullende pakketten voor tandartszorg, kraampakketten of lezen.
  • Extra hulp bij het vinden van de juiste en snelste zorg
  • Bovendien extra wachttijdbemiddeling, waardoor u sneller wordt geholpen.

Kiezen voor Zorg en Zekerheid

Wanneer u extra waarde hecht aan goede service en veel klantcontact, dan is de zorgverzekering van Zorg en Zekerheid voor u geschikt. Doordat zij een sterke focus heeft op de regionale zorg, biedt dit extra voordelen. Zo kunt u profiteren van extra wachttijdbemiddeling en een vrije keuze van zorgspecialisten, doordat deze zorgverzekeraar een goede relatie met zorgverleners onhoudt. Wilt u weten wat uw premie is? Bereken direct uw Zorg en Zekerheid premie 2012!

zorgverzekering zorg en zekerheid berekenen