Kiemer Zorgverzekeraar


Kiemer Zorgverzekering

De Kiemer zorgverzekeringen zijn speciaal gericht op gezinnen. Heeft u een gezin met kinderen, dan is de Kiemer zorgverzekering voor u geschikt. Opgroeiende kinderen krijgen te maken met extra zorg. Vanuit de wettelijke Basisverzekering worden deze extra kosten niet of onvoldoende gedekt. Het is dus tijd voor een nieuwe zorgverzekeraar, die deze kosten wél vergoedt. Kiemer groeit met uw gezin mee, in elke leeftijdsfase.

De beste verzekeringspakketten voor u en uw kinderen. Met transparantie over de voorwaarden. U wilt een zorgverzekeraar die met u meedenkt. Dat bieden wij allemaal.
In de visie van Kiemer moeten wij ouders zelf verantwoordelijkheid nemen voor de gezondheid van onze kinderen. Dat lijkt een open deur, maar dat is het niet. Kiemer is de eerste zorgverzekeraars met hart voor kinderen en ouders. Dit maakt Kiemer geschikt voor gezinnen met kinderen. Maar er zijn meer voordelen van de Kiemer Zorgverzekering:

Wat zijn de voordelen van de zorgverzekering van Kiemer Zorgverzekeraar?

  • Zeer scherpe premie vanaf € 75
  • Speciaal voor gezinnen
  • Medische hulplijn 24/7 beschikbaar
  • Ideaal voor aanvullende zorgverzekeringen
  • Kies uw eigen zorgverlener
  • Alles online declareren

Kiemer is vertegenwoordigd in onze top 3 zorgverzekeringen gezinnen, hier kunt u zien of de Kiemer zorgverzekering ook voor u geschikt is. Als u meer wilt weten over de Kiemer zorgververzekering, klik dan op de button.

Als u op zoek bent naar de beste zorgverzekering voor gezinnen, bekijk dan de zorgverzekering van Agis.

zorgverzekering kiemer