Zorgverzekeraars Nederland


Zorgverzekeraars in Nederland

In Nederland zijn er verschillende zorgverzekeraars. In totaal zijn er in Nederland 42 verzekeringsmaatschappijen actief. Zij zijn allen verenigd onder Zorgverzekeraars Nederland (www.zn.nl), een organisatie die de belangen van deze zorgverzekeringsmaatschappijen behartigt.

Onderaan deze pagina vindt u een overzicht van alle Nederlandse zorgverzekeraars. Als u meer wilt weten over deze verzekeringsmaatschappij, dan vindt u op de pagina van de verzekeraar alle informatie die u nodig heeft.

Welke zorgverzekeraar past bij mij?

In onze top 10 van beste zorgverzekeringen kunt u de beste zorgverzekeraar kiezen, die bij u past. Wij hebben bovendien de beste zorgverzekeringen in Nederland verzameld in overzichtelijke top 3’s. Als u op zoek bent naar een zorgverzekering voor ouderen, vrouwen, studenten of gezinnen, dan vindt u hier een passende zorgverzekering!

alle zorgverzekeraars van nederland

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lijst Nederlandse zorgverzekeraars

Hieronder de lijst met alle 42 Nederlandse zorgverzekeraars. Inmiddels kunt u over vrijwel elke verzekeringsmaatschappij meer informatie vinden. Kijk hiervoor op de site van de zorgverzekeraar zelf.