Beste zorgverzekering 2015


Terwijl de zorgverzekeraars pas in november hun premies en dekkingen voor 2015 prijsgeven en de regering rond die tijd ook pas aangeeft welke dekkingen er in het basispakket zitten is het voor u verstandig nu alvast te gaan nadenken over de beste zorgverzekering 2015. U zult denken dat dit lastig is, maar niets is minder waar. Vooral tijdens het lopend jaar kunt u zien welke zorgverzekeraar de partij is waarmee u het komend jaar in zee gaat. Wij leggen u uit waarom.

top 10 zorgverzekeringen

De beste zorgverzekering 2015 wordt je niet alleen op inhoud

Natuurlijk is de dekking belangrijk en is ook de premie een aspect waarop u zult beoordelen. Maar wat vindt u daarnaast belangrijk, en wellicht zelfs nog belangrijker dan prijs en dekking? Natuurlijk gaat het dan om de service van de zorgverzekeraar en de mate waarin u op de zorgverzekeraar kunt bouwen en vertrouwen. U wilt toch niet dat een ziekte waarvan u ervan overtuigd was dat dit verzekerd was in de kleine lettertjes wordt uitgesloten.

Lees nu wat anderen zeggen over de zorgverzekeraar en profiteer in 2015

Aangezien u nu niet verzekerd bent bij de meeste partijen en u uiteraard zelf geen regelmatig contact heeft met uw verzekeraar kunt u in dit geval het beste vertrouwen op wat anderen zeggen over een zorgverzekeraar. Twitter is een steeds beter middel om dit te doen. Op Twitter wordt niet alleen veel gezegd over een zorgverzekeraar, maar ook vragen gesteld en steeds meer verzekeraars reageren op vragen en klachten. De manier waarop met de klachten van deze mensen wordt omgegaan zegt erg veel over wat u kunt verwachten als u een keer gebruik moet maken van uw verzekering.

Bereid u nu voor en maak straks de juiste keuze

Wees u er dus van bewust dat dit het moment is dat u zich het best en uitgebreidst kunt voorbereiden op uw mogelijke overstap. Op het moment dat de premies en dekkingen worden gepresenteerd heeft u namelijk vaak niet al te lange tijd meer. Overhaaste beslissingen leiden dan vaak niet tot het beste resultaat. Let daarbij ook op onze website. Wij houden voor u alle informatie over zorgverzekeringen bij zodat u straks de beste zorgverzekering 2015 kiest!